Digital Strateg

Att sitta som marknadschef med ansvar för den digitala strategin idag innebär att du behöver ha koll på väldigt många saker. Det är lätt att känna förvirring och osäkerhet inför strategiska valsituationer. För att kunna veta att dina pengar gör maximal nytta måste du kunna analysera och tolka en massa data, förstå hur tekniken kan användas samt förstå hur denna uppsjö av marknadsföringskanaler fungerar och bäst kan nyttjas för dina syften.

Som Digital Strateg hjälper vi dig som är marknadschef eller ansvarig för digital marknadsföring med underlag, rådgivning och stöttning i ditt vardagliga arbete och när du står inför stora avgörande beslut.

Vi hjälper till med:

  • Övergripande digital strategi
  • Utvärdering av tekniska lösningar
  • Analys, tolkning och presentation av data

Kontakta oss, så berättar vi mer!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och bokar en tid då vi berättar mer om hur vi kan hjälpa dig med din digitala strategi. 

Om Digital Marknadsplan

Denna webbplats använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Vi säljer eller lämnar aldrig ut din information till någon annan.

Signa up!

Vi ger regelbundet ut artiklar kring hur man gör vinnade digital marknadsföring. Sätt upp dig på vår lista så skickar vi dig intressanta artiklar då och då. Du kan alltid avregistrera dig från våra utskick.

Vi lovar och svär att vi inte kommer spamma ihjäl dig.  :-)

Copyright ©​ 2020 – Samtliga rättigheter förbehålles.