Digital
Kartläggning

I ditt företags digitala värld finns det siffror och statistik på allt och de förändras för varje klick. Hemsidestatistik, annonsresultat, kampanjutvärderingar, Google-ranking osv. ger dig ständigt ny information. Om alla siffror och statistik känns förvirrande och din strategi som chansningar är det läge att faktiskt göra en Digital Kartläggning.

Med en Digital Kartläggning får du en komplett genomgång och analys av din digitala position i dagsläget och en slutsats hur du ska gå vidare. Digital Kartläggning ger dig helt enkelt det underlag som du behöver för att fatta rätt beslut med din marknadsföringsbudget. Den visar, förutom din marknadsföringsstatus i nuläget, också hur du kan förbättra din position och mäta resultatet av framtida satsningar.

Digital Kartläggning är en uppsättning rapporter som du kan luta dig mot när du ska fatta strategiska beslut om din marknadsföringsbudget. Med Digital Kartläggning i ryggen slipper du chansa. 

I kartläggningen ingår:

  • Målgruppsanalys 
  • Konkurrentanalys 
  • Erbjudandepaketering
  • Statistikanalys
  • Kanalstrategianalys 
  • Konverteringsmodell 

Kontakta oss, så berättar vi mer!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och bokar en tid då vi berättar mer om Digital Kartläggning och hur du får kontroll över din digitala marknadsföring. 

Om Digital Marknadsplan

Denna webbplats använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Vi säljer eller lämnar aldrig ut din information till någon annan.

Signa up!

Vi ger regelbundet ut artiklar kring hur man gör vinnade digital marknadsföring. Sätt upp dig på vår lista så skickar vi dig intressanta artiklar då och då. Du kan alltid avregistrera dig från våra utskick.

Vi lovar och svär att vi inte kommer spamma ihjäl dig.  :-)

Copyright ©​ 2020 – Samtliga rättigheter förbehålles.